John Lennon - Imagine

4
" Φαντάσου πως δεν υπάρχει παράδεισος .........είναι εύκολο αν προσπαθήσεις ......καμία κόλαση από κάτω μας .......ψηλά μόνο ο ουρανός ........φαντάσου όλοι οι άνθρωποι να ζούν μόνο για το σήμερα ......."

" Φαντάσου πως δεν υπάρχουν χώρες .........δεν είναι δύσκολο να συμβεί .......τίποτα να σκοτώσεις ....ή  να σκοτωθείς γι ΄ αυτό .......και καμιά θρησκεία επίσης .........φαντάσου όλοι να ζουν ειρηνικά ........."

" Μπορεί να πεις ότι είμαι ονειροπόλος .....μα δεν είμαι ο μόνος ........εύχομαι κάποια μέρα να ενωθείς μαζί μας ........και ο κόσμος θα γίνει ενιαίος ......."

" Φαντάσου καθόλου ιδιοκτησίες ....... αναρωτιέμαι αν μπορείς ......καμιά ανάγκη για απληστία .......ή πείνα ......μια απέραντη αδελφότητα ........φαντάσου όλοι οι άνθρωποι .....να μοιράζονται την γη ......."

" Μπορεί να πεις ότι είμαι ονειροπόλος .....μα δεν είμαι ο μόνος ........εύχομαι κάποια μέρα να ενωθείς μαζί μας ........και ο κόσμος να ζήσει ενωμένος  ......."



Στίχοι John Lennon .....
Το έγραψε το 1971 και όσο ήταν εν ζωή δεν έφτασε το Νο 1 ......παρά μετά τον θάνατο του το 1980 όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση στο UK charts........
Το εμπνεύστηκε από κάποιο ποίημα της Yoko Ono.......

Καθαρά ουτοπικοί στίχοι .....αλλά συνάμα και ταξιδιάρικοι ......
Πόσοι από εμάς άραγε δεν έχουν σκεφτεί πως θα έδειχνε ο κόσμος μας αν έλειπαν όσα τόσο απλά περιγράφει στους στίχους του ......
Αυτό το όνειρο που τόσο όμορφα ακούγεται ...... το κρατάει στις καρδιές των ανθρώπων ακόμα και σήμερα .......




4 Response to John Lennon - Imagine

17 Μαΐου 2011 στις 10:39 π.μ.

ακομα ενα υπεροχο τραγουδι!! Σωστα ποιος δεν εχει ονειρευτει ενα κοσμο οπως τον περιγραφει... φαντασου ολοι οι ανθρωποι να ζουν μονο για το σημερα!!!

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2011 στις 12:25 μ.μ.

Φαντάσου...
Και φαντάσου να προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα...

17 Μαΐου 2011 στις 2:38 μ.μ.

@
Μαρία έτσι είναι .....αν σκεφτείς πολλές φορές αναλώνουμε την ζωή μας για το αύριο έχοντας προσδοκίες .....όνειρα .....αλλά λογαριάζοντας χωρίς τον ΄ξενοδόχο΄ και στην ουσία .....χάνοντας το σήμερα .......


@
ΑnD φαντάζομαι ......κάποιοι σε κάποια σημεία της γης προσπαθούν πάντως .....δες λίγο εδώ για να πάρεις μια εικόνα ......http://stavrochoros.pblogs.gr/2010/03/marinalenta-mia-koinothta-.html

17 Μαΐου 2011 στις 3:24 μ.μ.

φαντάσου ... δυστυχώς μόνο φαντασία. η ζωή και η πραγματική ευτυχία είναι στιγμές και μπόλικη φαντασία

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...